Pretraživanje

Povijest

Povijest

Đuro Đaković Industrijska rješenja d.d. društvo je u sastavu Grupe Đuro Đaković. Društvo je nastalo u 2015.godine pripajanjem društava ĐĐ Elektromont d.d. i ĐĐ Proizvodnja opreme d.o.o. društvu Đuro Đaković Inženjering DD

 

Osnovan RO Inženjering kao samostalni pravni subjekt u sklopu SOUR Đuro Đaković, 78 zaposlenih.
Osnovan RO Elektromont kao samostalni pravni subjekt u sklopu SOUR Đuro Đaković.

proizvodnja aparata za igre na sreću

obrada tankog lima

proizvodnja aparata za tople i hladne napitke

proizvodnja PLC-a za automatizaciju procesa

Osnovana podružnica u Njemačkoj (Elektromont AG) Provedeno je usklađivanje RO sa Zakonom o poduzećima tako da je društvo nastavilo poslovati pod nazivom "ĐURO ĐAKOVIĆ INŽENJERING".

razvoj automatskih protupožarnih centrala

automata za nadzor rada gorionika kotlova

uređaja za zavarivanje rotacijskim magnetskim poljem tip MPL-84

proizvodnja za potrebe obrane RH

semafora i sl.

Provodi se reorganizacija i iz tvrtke se izdvaja nekoliko cjelina.

Elmont – Krško

BIMEL

ELMO

ELEKTRONIK

RO ELEKTROMONT

Tvrtka ELMONT je privatizirana i uspješno posluje u Sloveniji.

Ostala društva se ponovno integriraju u jedinstvenu cjelinu „ Đuro Đaković Elektromont d.d."

ĐURO ĐAKOVIĆ INŽENJERING je izvršio usklađivanje općih akata društva sa Zakonom o trgovačkim društvima i danas posluje pod tvrtkom ĐURO ĐAKOVIĆ INŽENJERING dioničko društvo za inženjering, projektiranje, izvođenje i vanjskotrgovinsko poslovanje.

proizvodnja polica za trgovine

usluge obrade tankog lima

inženjering u procesnoj industriji

inženjering u građevini

Osnovan RO PIPNO Glavne djelatnosti društva su proizvodi od metala, proizvodnja strojeva i segmenata industrijskih postrojenja, stavljajući u prvi plan razna kompleksna rješenja na području industrije i energetike. Uz proizvodnju vrše se poslovi tehničkog ispitivanja i analiza proizvoda uz visoki stupanj osiguranja kvalitete izlaznih proizvoda.
Udruživanje RO Inženjering udružio se sa RO Razvoju zajednički RO Inženjering-Projekt. Iste godine društvu je pristupio i KONSTRUKCIONI BIRO GRAĐEVNE INDUSTRIJE Zagreb. Ukupan broj zaposlenih iznosio je 450. Osnovna djelatnost je bilo projektiranje industrijskih i energetskih postrojenja iz proizvodnog programa SOUR-a ĐURO ĐAKOVIĆ te ugovaranje i vođenje njihove gradnje.
Izvršena je statusna promjena tako što se RO konstituirala kao RO bez OOUR-a i poslovala je pod nazivom SOUR ĐURO ĐAKOVIĆ, RO INŽENJERING s.p.o.
Poduzeće je preoblikovano u dioničko društvo u sklopu Holdinga ĐURO ĐAKOVIĆ sa sjedištem u Slavonskom Brodu i odjelom u Zagrebu i približno 100 zaposlenih